Gümüşhane Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından gerçekleştirilecek olan İSG/2 2024 Aralık Dönemi C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitiminin ilk 15 günü uzaktan kalan 15 günü örgün olup toplamda 30 günde gerçekleşecektir, eğitime ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI C SINIFI TEMEL EĞİTİM BAŞVURU ŞARTLARI:
Eğitime sadece tüm mühendis, mimar, fizikçi, kimyager, biyolog, teknik öğretmenler ve iş sağlığı ve güvenliği ön lisans programı mezunları başvurabilir.
İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitimi;
İlk 15gün uzaktan eğitim Takip eden 15 gün eğitim 2 grupta Sabah grubu (09.00-15.00) Akşam grubu (15.00-21.00) saatlerinde eğitim kurumumuzda örgün olacak. 15 gün örgün eğitimde 6 saat yasal devamsızlık hakkınız mevcut 7. saatte giren devamsızlıkta kurs ücretiniz ve döneminiz yanmaktadır.
Bakanlık müfettişlerinin denetleme için geldiği günden itibaren kurs bitimine kadar tüm derslere katılım zorunludur
Uzaktan Eğitim + Online Eğitim (çevrimiçi eş zamanlı sanal sınıf ortamında) + Uygulama Eğitimi bölümlerinden oluşmaktadır.
Uzaktan eğitim (90 saat) ve Online Eğitim (çevrimiçi eş zamanlı sanal sınıf ortamında) (90 saat) kesin kayıttan sonra whatsapp aracılığıyla size gönderilecek olan kullanıcı adı ve şifre vasıtasıyla internet üzerinden gerçekleşecektir. Katılımcıların ses, görüntü ve ders içeriklerini açabilecek yeterince hızlı internet bağlantısına, yeterli donanımda bilgisayara ve bilgisayar kullanım bilgisine sahip olmaları gerekir. Uzaktan eğitim içeriklerinin tamamının yapılması zorunludur. Uzaktan Eğitime süre olarak %90 devam zorunludur. Uzaktan eğitim tarih aralığında bütün derslerin içeriğini tamamlanması zorunludur. Uzaktan eğitimin %90’lık kısmı eş zamansız olup, belirtilen tarih aralığında istenilen zamanda yapılabilir, %10’luk kısmı eşzamanlı (senkron) olarak; bildirilen tarih ve saatlerde internet üzerinden canlı gerçekleştirilecektir.
Uygulama Eğitimi (staj) (40 saat), online eğitimin bitiminden itibaren yapılacaktır. Uygulama eğitimine %100 devam zorunludur.
Toplamda 220 saatlik temel eğitimi başarı ile tamamlayanlar ÖSYM tarafından düzenlenen uzmanlık sınavına girmeye hak kazanır. Yılda iki kez düzenlenen ve 50 sorunun sorulduğu İSG sınavında, 100 tam puan üzerinden 70 ve üzeri başarı puanını elde edenler ÇSGB tarafından düzenlenen C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikasını alarak İş Güvenliği Uzmanı unvanına sahip olur.
EĞİTİM TARİHLERİ: Bakanlık tarafından sınav tarihi belirlenmediği için eğitim tarihi Ağustos ayı içerisinde belirlenecektir…
Kesin Kayıt Tarihi: Ağustos
Eşzamanlı Eğitim Saatleri :
09:00-15:00(sabah grubu)
15:00-21:00(akşam grubu)
Eğitim Süresi : Eşzamansız eğitim (90 saat) ve Eşzamanlı Eğitim (90 saat)+Uygulama (40 Saat)
Eğitim Yeri: Gümüşhane Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu
Katılım Ücreti: 13.000 tl
Toplam eğitim ücreti 2 kısım halinde ödenebilir.
*İlk kısım: 6.500 tl
*İkinci kısım: 6.500 tl
Kesin Kayıt için eğitim ücretinin ilk kısmının yatırıldığını gösteren dekontun ibraz edilmesi zorunludur.
EĞİTİM, YETERLİ KATILIMCI SAYISINA ULAŞILDIĞINDA AÇILACAKTIR.
Başvuru
Eğitime başvuruda bulunmak için,
Kesin Kayıt için kurs ücretinin ilk kısmının yatırıldığını gösteren dekontun ibraz edilmesi zorunludur. Daha sonra aşağıda başvuru için gerekli belgeler bölümünde yer alan başvuru formunu doldurup, formda istenilen belgelerle birlikte dosyanızı posta yoluyla ya da elden “Gümüşhane Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Kütüphane Binası 3.Kat adresindeki Merkezimize teslim etmeniz gerekmektedir.
Aşağıda belirtilen Başvuru Belgelerini A4 boyutunda PDF formatında dosya adına başvuracak kişinin adı, soyadı ve belge adı olacak şekilde kaydediniz. Posta yoluyla ya da elden teslim ediniz. Telefon veya faks aracılığıyla başvuru kabul edilmeyecektir.
Kesin Başvuru İçin Gerekli Belgeler:
1- Başvuru dilekçesi: Başvuru dilekçesi word formatıyla aşağıdadır.
Dilekçedeki bilgiler, sizinle iletişime geçmek ve işlemlerinizi gerçekleştirmek için kullanılacağından istenen tüm bilgileri hatasız ve eksiksiz olarak, bilgisayar ortamında doldurunuz ve yazdırarak imzalayınız.
2- Diploma / Geçici Mezuniyet Belgesi:
Diplomanın veya geçici mezuniyet belgesinin ıslak imzalı noter onaylı veya mezun olunan okul onaylı sureti ya da E devlet mezuniyet belgesi (Pdf formatında) geçerli olacaktır.
3- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
4- Eğitim Ücret Dekontu (ilk kısmının başvuru esnasında ödenmesi zorunludur.)
Yeterli başvuru olmayıp eğitimin iptal edilmesi durumunda eğitim ücretinin sorunsuz iade edilebilmesi için gönderilen dekontta katılımcının Adı, Soyadı, IBAN Numarası ve TC Kimlik numarasının bulunması gerekmektedir.
Banka: Halk Bankası Gümüşhane Şubesi
IBAN: TR 60 0001 2009 3810 0044 0000 08
Hesap Adı: Gümüşhane Üniversitesi İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Döner Sermaye İşletmesi
Açıklama: TC Kimlik No, Ad Soyad Eğitimin Adı ( İSG ) yazılmalıdır.
İletişim: 0456 233 10 00/ 4323
Mail: guisgem@gumushane.edu.tr
!!!!!Başvuru için son gün 31 Temmuz !!!!!!!!!
Başvuru formu için tıklayınız..