BAŞVURU

Gümüşhane Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından gerçekleştirilecek olan İSG\2 2023 Aralık Dönemi C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitiminin tamamı uzaktan eğitim yoluyla yapılacak olup eğitime ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI  C SINIFI TEMEL EĞİTİM BAŞVURU ŞARTLARI:

Eğitime sadece tüm mühendis, mimar, fizikçi, kimyager, biyolog, teknik öğretmenler  ve iş sağlığı ve güvenliği ön lisans programı mezunları başvurabilir.

İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitimi;

Uzaktan Eğitim + Online Eğitim (çevrimiçi eş zamanlı sanal sınıf ortamında) + Uygulama Eğitimi bölümlerinden oluşmaktadır.

Uzaktan eğitim (90 saat) ve Online Eğitim (çevrimiçi eş zamanlı sanal sınıf ortamında) (90 saat) kesin kayıttan sonra e-posta aracılığıyla size gönderilecek olan kullanıcı adı ve şifre vasıtasıyla internet üzerinden gerçekleşecektir. Katılımcıların ses, görüntü ve ders içeriklerini açabilecek yeterince hızlı internet bağlantısına, yeterli donanımda bilgisayara ve bilgisayar kullanım bilgisine sahip olmaları gerekir. Uzaktan eğitim içeriklerinin tamamının yapılması zorunludur. Uzaktan Eğitime süre olarak %90 devam zorunludur. Uzaktan eğitim tarih aralığında bütün derslerin içeriğini tamamlanması zorunludur. Uzaktan eğitimin %90’lık kısmı eş zamansız olup, belirtilen tarih aralığında istenilen zamanda yapılabilir, %10’luk kısmı eşzamanlı (senkron) olarak; bildirilen tarih ve saatlerde internet üzerinden canlı gerçekleştirilecektir.

Uygulama Eğitimi (staj) (40 saat), online eğitimin bitiminden itibaren yapılacaktır. Uygulama eğitimine  %100 devam zorunludur.

Toplamda 220 saatlik temel eğitimi başarı ile tamamlayanlar ÖSYM tarafından düzenlenen uzmanlık sınavına girmeye hak kazanır. Yılda iki kez düzenlenen ve 50 sorunun sorulduğu İSG sınavında, 100 tam puan üzerinden 70 ve üzeri başarı puanını elde edenler ÇSGB tarafından düzenlenen C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikasını alarak İş Güvenliği Uzmanı unvanına sahip olur.

EĞİTİM TARİHLERİ

Kesin Kayıt Tarihi: 28-31 Ağustos 2023

EŞZAMANSIZ EĞİTİM
BAŞLANGIÇ TARİHİ

EŞZAMANSIZ EĞİTİM
BİTİŞ TARİHİ

EŞZAMANLI EĞİTİM BAŞLANGIÇ TARİHİ

EŞZAMANLI EĞİTİM BİTİŞ TARİHİ

UYGULAMA(STAJ)

TARİHİ

02.09.2023

16.09.2023

17.09.2023

08.10.2023

09-13 Ekim

Not: 17 Eylül 2023 Pazar günü 6 saatlik online ders yapılacak olup geri kalan ders günlerinde 4 saatlik online dersler yapılacaktır. Bu nedenle online eğitim 22 güne yayılmıştır.

Eşzamanlı Eğitim Saatleri

15.00  -21.00

Eğitim Süresi

:

Eşzamansız eğitim (90 saat) ve Eşzamanlı Eğitim (90 saat)

+   Uygulama (40 Saat)

Eğitim Yeri

:

Çevrim içi canlı sanal sınıf ortamı

Katılım Ücreti                                  : 2500 tl

Toplam eğitim ücreti 2 kısım halinde ödenebilir.

*İlk kısım: 1250 tl. son gün 28.08.2023 (Pazartesi)

*İkinci kısım: 1250 tl. son gün. 04.10.2023 (Çarşamba)

Kesin Kayıt için eğitim ücretinin ilk kısmının yatırıldığını gösteren dekontun ibraz edilmesi zorunludur.

Eğitim, yeterli katılımcı sayısına ulaşıldığında açılacaktır.

Başvuru

Eğitime başvuruda bulunmak için,

Kesin Kayıt için kurs ücretinin ilk kısmının yatırıldığını gösteren dekontun ibraz edilmesi zorunludur. Daha sonra aşağıda başvuru için gerekli belgeler bölümünde yer alan başvuru formunu doldurup, formda istenilen belgelerle birlikte dosyanızı posta yoluyla ya da elden “Gümüşhane Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Kütüphane Binası 3. Kat ” adresindeki Merkezimize teslim etmeniz gerekmektedir.

Aşağıda belirtilen Başvuru Belgelerini A4 boyutunda PDF formatında dosya adına başvuracak kişinin adı, soyadı ve belge adı olacak şekilde kaydediniz. Posta yoluyla ya da elden teslim ediniz. Telefon veya faks aracılığıyla başvuru kabul edilmeyecektir.

Kesin Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

1- Başvuru dilekçesi: Başvuru dilekçesi için tıklayınız.

Dilekçedeki bilgiler, sizinle iletişime geçmek ve işlemlerinizi gerçekleştirmek için kullanılacağından istenen tüm bilgileri hatasız ve eksiksiz olarak, bilgisayar ortamında doldurunuz ve yazdırarak imzalayınız.

2- Diploma / Geçici Mezuniyet Belgesi:

Diplomanın veya geçici mezuniyet belgesinin ıslak imzalı noter onaylı veya mezun olunan okul onaylı sureti ya da E devlet mezuniyet belgesi (Pdf formatında) geçerli olacaktır.

3- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4- Eğitim Ücret Dekontu (ilk kısmının başvuru esnasında ödenmesi zorunludur.)

Yeterli başvuru olmayıp eğitimin iptal edilmesi durumunda eğitim ücretinin sorunsuz iade edilebilmesi için gönderilen dekontta katılımcının Adı, Soyadı, IBAN Numarası ve TC Kimlik numarasının bulunması gerekmektedir.

Banka: Halk Bankası Gümüşhane Şubesi

IBAN: TR

Hesap Adı: Gümüşhane Üniversitesi İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Döner Sermaye İşletmesi

Açıklama:  TC Kimlik No, Ad-Soyad, Eğitimin Adı ( İSG ) yazılmalıdır.

İletişim: 0456 233 10 00/ 4323

Mail: guisgem@gumushane.edu.tr